Ingezonden door Candlelight-Hlm

Candlelight-Hlm stuurde ons onderstaande bericht. We hebben het opgenomen op de profielpagina van Candlelight-Hlm.

Hierbij een stukje over de vossenjacht club in Haarlem. Het was in het begin van de jaren 80 dat wij begonnen met een vossenjacht op de 3 meter band. Dit idee ontstond omdat we altijd op de 2 meter band op zaterdagavond een vossenjacht hadden en er genoeg animo was onder de 3 meter amateurs om dit op zondagavond te organiseren. De eerste keer was dit een enorm succes. Er deden zelfs mensen mee op de fiets…. Het gevolg was dat er iedere zondagavond  een vossenjacht was. Ik had daar een speciale radio voor met een s meter. Er deden veel amateurs aan mee. Er was zelfs een auto bij met een horizontale beam op het dak. Op een avond hadden we bezoek bij de vos van de radiocontroledienst en die moest mee naar het hoofdburo van politie. Gelukkig was dat de enige…..
Daarmee stopte de vossenjacht die avond het was al laat en de rest ging naar ons stamcafé
de Hoek waar we altijd heen gingen na de jacht. Na een uurtje of twee  kwam het gepakte team lachend de kroeg binnen.

De auto was doorzocht etc. en de zender was niet gevonden. Ik wist wel waarom want die zat in een pakje sigaretten ingebouwd. Chris had mij dat een paar weken terug laten zien en dat kwam mooi uit deze avond!

Eén gedachte op “Ingezonden door Candlelight-Hlm

Geef een reactie