VPRO-BB uitzending (15 december 1972)

Eric, Echo uit Haarlem, stuurde ons weer een nostalgisch stukje radio! Het gaat om een uitzending van de VPRO-BB.

We hebben dit bestand toegevoegd aan het overzicht van speciale audiobestanden, maar je kunt hieronder ook al even luisteren!

Bedankt Eric!

2 gedachten over “VPRO-BB uitzending (15 december 1972)

  1. PA3DMI

    Meesterlijke prutsers, over 2 verdwenen werknemers ¨hebben ze wel wat van gevonden¨ 🙂 in Amsterdam op 103.3 MHz en dan pielen op de instuur om het relais open te krijgen om daarna te zeggen of het hek open kon. Zo leuk om dit gepruts weer te horen !

    1. Eric

      Uitgang BB Amsterdam zat op 103.24 ingang op 102.31 openen met 1984 Hertz dan bleef de zender 2 minuten aan staan. Zenderlocatie was op het dak bij de sociale verzekeringsbank aan de Apollolaan.

Geef een reactie