Nieuw profiel toegevoegd: Centrum

We hebben de profielpagina van Centrum toegevoegd! Hieronder een klein stukje van zijn verhaal.

Gegevens

oude roepnaam band huidige roepnaam voornaam locatie vroeger locatie heden actief contact gelegd
Centrum 3m onbekend Jos Leiden Zoeterwoude nee 2013-06

Ingezonden

Even voorstellen
Jos 2012Ik wil me graag even voorstellen.

Ik ben Jos uit Zoeterwoude, 45 jaar oud en ben in de periode 1982-1985 actief geweest op de 3 meter band. Onder de naam Centrum heb ik vanuit Leiden ruim 350 verbindingen gemaakt met amateurs uit alle delen van het land.

Hoewel ik vier jaar actief ben geweest was 1983 toch wel het meest intensieve jaar.

Daarna werd het door toenemende lokale muziekzenders steeds lastiger om nog een beetje afstanden te draaien. In de loop van 1985 heb ik uiteindelijk besloten de hobby te beëindigen, maar denk er nog vaak aan terug.

Geef een reactie