CQ3meter weer terug!

cq3meter_500x300Na bijna een jaar radiostilte en wat technische problemen is CQ3meter weer terug!

We zullen komende tijd de pagina’s, publicaties, links en audioarchieven opnieuw op de site zetten en aanpassen. We hopen dat je de site komende tijd in de gaten zult houden!

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons vooral weten! Gebruik het contactformulier op de colofonpagina of laat een reactie achter onder dit bericht.

9 gedachten over “CQ3meter weer terug!

 1. Eric-Jan van den Bogaard

  Btw. De geluids fragmenten vind ik heel leuk ! Ik hoorde mijn stem als jong binkie (geboren: 1958) weer terug op cq3metet ! Dat is echt van onschatbare waarde ! Sentiments waarde !

  1. PD0DEN Bericht auteur

   Hoi Eric-Jan,

   Wat leuk om je reacties hier te lezen! Blij ook te horen dat het sentimentele waarde heeft!

   We proberen snel het complete archief online te hebben! Ik hoop dat daar nog meer leuke fragmenten voor je tussen zitten.

 2. Paul Plessius

  Hallo CQ3meter !

  Blij dat CQ3meter er weer is ! Zo af en toe check ik de site om te genieten van de diverse geluidsfragmenten en foto’s. Ik was jullie dan ook even kwijt, maar… gevonden !
  Alweer zo’n 8 jaar geleden dat ik bij jullie op de koffie was… de tijd vliegt.
  Momenteel nachtdienst maar toch even tijd om de CQ3meter site te checken.

  Groeten Veronica Aalsmeer (1977-1980)

 3. Bert Mulder

  Hallo!
  Ik kwam hier ook regelmatig even checken en neuzen… totdat de site ineens niet meer bereikbaar was… maar mooi dat jullie weer ‘in de lucht’ zijn.
  Vriendelijke groet, Bert.

 4. wim

  leuke site, ook voor nageslacht en belangstellenden. ben vanuit helmond actief geweest vanaf ongeveer 1985 tot 1988 met WODKA RADIO. lekker DX maken met een bly 88 en een 3 elements of open dipool op het dak. hele leuke tijd gehad! veel geleerd. uiteindelijk zendamateur geworden op hf en 2. groeten vanaf limburg. (verheusd wannie)

Geef een reactie