Profielpagina Westcoast

Gegevens

oude roepnaam band huidige roepnaam voornaam locatie vroeger locatie heden actief contact gelegd
Westcoast 3m PA9VRW Vincent Katwijk aan Zee Katwijk aan Zee ja, amateurbanden 2011-12

Ingezonden

Radio Westcoast heeft tussen 1977 en november 2007 de volgende roepnamen gebruikt: Cumulus, Fortuna, Stella Maris, Lizard en Westcoast.

Vincent schreef ons:

Ik ben vanaf 1977 radioactief begonnen op 3 mtr als Cumulus en in 1978 door van Empelen gepakt , daarna Fortuna , ongeveer 1,5 jaar erna weer gepakt, daarna stella maris, weer 1,5 jaar later van Empelen alweer op de stoep…daarna Lizard, deze naam heb ik tot 1995 gebruikt ook nog kort op 60 cm tevens vanaf 1981 tot 1986 zendertechicus geweest bij Omroep Rijnsburg een weekend station hier uit de regio later verder gegaan als lokale radio, vanaf 1995 tot 1998 niet veel gedaan, daarna gestart op diverse piratenbanden waarvan de een groot deel op MG/KG onder de naam “Westcoast”, tot nov.2007, toen vonden de instanties het welletjes met mij, ik werd verblijd met een bezoek en mij werd vriendelijk verzocht mijn R&S SK010 bij hun in te leveren en met een boete van 1100 Euro in het vooruitzicht besloot ik toch maar op te gaan voor F (en voor de zekerheid N) dmv. zelfstudie en de ervaring die ik al had slaagde ik met vlag en wimpel voor beide examens in april 2008. Na even contact gezocht te hebben met de off. van justitie deelde ik hun mede dat ik mijn leven gebeterd heb, als tegenprestatie van hun zijde mocht ik mijn geliefde SK010 weer ophalen en werdt de boete gereduceerd tot 220 Euro , dat was wel lekker!

Het meeste kan je mij vinden op 3705 khz. de huisfreq. v/d Surplus radio society ,bij deze club voel ik me wel aardig thuis vanwege het feit dat er daar veel AM liefhebbers te vinden zijn, tevens hier een Rohde & Schwarz SK050 en 2 x de SK010 operationeel.

verder heb ik voor de hogere banden een FT950 aangeschaft en een FT857 voor mobiel gebruik. met digitale modes heb ik weinig op ,ook aan contesten heb ik een bloedhekel, maar voor een gezellig qso ben ik altijd te porren.

Daar ik een groot liefhebber ben van AM modulatie heb ik met een aantal medestrijders in 2006 het AM Forum opgericht www.am-forum.nl deze site is bedoeld voor AM liefhebbers zowel illegaal als legaal, het merendeel op het forum is piraat op KG/MG iets wat erg leeft op dit moment, er zijn dagelijks meerdere aanmelders.

Foto’s